• Byggmann

TILBYGG

Med tilbygg og påbygg har du helt nye muligheter for å åpne for utsikt og lys i boligen din.

Det kan lønne seg å ta grep for å få mer ut av boligen sin, og du har flere muligheter for å øke boarealet i eksisterende bolig med flere kvadratmeter ved å velge et tilbygg eller et påbygg.

Et tilbygg er en utvidelse av boligens grunnflate. Du kan velge mellom en lang rekke ulike løsninger for å få et luftig tilbygg på huset ditt. Du kan også bygge i høyden. En ekstra etasje på huset kan doble arealet i boligen din. Særlig i eldre boliger med lav takhøyde, kan et takløft gjøre boligen langt romsligere. Med full takhøyde kan man innrede som man vil.

Med tilbygg og påbygg har du helt nye muligheter for å åpne for utsikt og lys i boligen din. Er du usikker på hvordan det skal se ut, eller hvor stort (eller lite) påbygget/tilbygget skal være? Vi kan hjelpe deg med å se mulighetene på tomten din, og har gode råd for best utnyttelse av plass.

Kontakt oss med dine planer og idéer, og vi hjelper deg videre.

Her ser du et moderne tilbygg til en enebolig i Oslo. Tilbygget fungerer som garasje med plass til to biler. Fra boligens andre etasje er det utgang til en stor flott takterasse over garasjen.