• Byggmann

B129 – SCALA

MODERNE OG STILREN

Med Scala får du en moderne bolig med mye naturlig lys, stor terrasse og garasje. Dette er en bolig som skiller seg ut i mengden.

I boligens første etasje finner du tre soverom og et bad med tilgang til vaskerom. Videre har boligen en stor gang med gode garderobeløsninger og en ekstra TV-stue. Fra soverommet i andre etasjen kan du ta deg videre gjennom walk-in garderoben og inn til et eget bad. I tillegg har boligen en sosial stue og kjøkken sone på hele 50 kvadratmeter. Her i fra kan du ta deg videre ut til en romslig terasse, hvor du kan invitere venner og familie til en skikkelig grillfest.

Boligen har garasje og sportsbod integrert i bygningskroppen.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 271,80 m²
Bebygd areal: 223,40 m²
Største lengde: 20,40 m
Største bredde: 12,00 m
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.