• Byggmann

B108 – IDA

KOMPAKT FUNKISBOLIG

Ida er en bolig med gode planløsninger og store vindusflater. Det er en kompakt bolig, hvor en kan leve godt i mange år.

Gjennom et overbygd inngangsparti har du tilgang til sportsbod med gode oppbevaringsmuligheter, samt inngang til husets andre etasje. Gjennom gangen kan du ta deg videre til soverom, bad og trappen ned til første etasje. I tillegg finner du en åpen stue- og kjøkkenløsning med direkte tilgang til en koselig altan.

I boligens første etasje finner du tre store soverom, et bad, et vaskerom og en herlig kjellerstue som barna kan benytte. Fra kjellerstuen kan du ta deg videre ut til boligens uteområder.

Denne boligen passer perfekt for smale- og skrå tomter.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 146,70 m²
Bebygd areal: 101,20 m²
Største lengde: 13,50 m
Største bredde: 7,80 m
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.